Reparation af motorcykeludstyr

Det er ærgerligt når udstyret går i stykker, enten pga. slitage eller fordi læderet måske mangler plejende fedtstof. Læderfix er klar til at hjælpe dig med reparation af motorcykeludstyr.

MC-udstyr får ofte en hård behandling af vind og vejr, og skader kan opstå. Læderfix hjælper dig med reparation af både udstyr og mc-tøj. Er der gået en syning i dit motorcykelsæde pga. slid eller skal du have skiftet lynlåsen i din motorcykelstøvle, så kan jeg hjælpe dig. Jeg laver også reparationer i din jakke samt reparerer syninger, stropper og spænder i sadeltasker.

Læderfix tilbyder reparation af motorcykeludstyr. Det kan være:

  • Læderjakke / motorcykeljakke
  • Læderbukser / motorcykelbukser
  • Syninger i sæde
  • Udskiftning af lynlås i motorcykelstøvler
  • Sadeltaske: syninger, spænder
  • Pleje og vedligehold af læder

Hvis du har spørgsmål om reparation af andre ting, så ring mig op eller send en besked, så vender jeg hurtigt tilbage.

Se også min Facebook-side for mere information og billeder.

Reparation af motorcykeludstyr

Reparation af din lædertaske?

 

Se mere her

Hvad kan jeg hjælpe dig med?

 

Læs min blog