Reparation af lædervarer

Læderfix tilbyder reparation af lædervarer. Jeg laver din lædertaske, læderpung, håndtaske, skoletaske eller lædermappe. Jeg reparerer også dit læderbælte og læderetui. Hvis der er en revne i læderet, en syning der er i stykker eller måske en trykknap der skal skiftes, er jeg behjælpelig. Det kan også være der er brug for en ny kliklås, en ny lynlås eller måske udskiftning af en knækket karabinhage eller et spænde.

Jeg laver også tilpasning og modifikation af eksisterende tasker, f.eks. hvis det er  remme og stropper der skal tilpasses.

Jeg laver f.eks.:

 • Reparation af lædertasker
 • Reparation af læderpunge
 • Skifter lynlås i støvler
 • Syninger i lædermøbler (jeg kører ud)
 • Fremstilling af specialopgaver
 • Modificering og tilpasning
 • Udskiftning af karabin
 • Udskiftning af trykknapper
 • Udskiftning af kliklås
 • Udskiftning af stikspænder
 • Udskiftning af lynlås
 • Indfarvning af læder
 • Hundehalsbånd

Hvis du har spørgsmål om reparation af lædervarer, så ring mig op eller send en besked, så vender jeg hurtigt tilbage.

Se også min Facebook-side for mere information og billeder.

Reparation af jagtudstyr?

 

Se mere her

Hvad kan jeg hjælpe dig med?

 

Læs min blog